Óvodánkban történt

A 2018-2019-es nevelési évben a Sasadi Óvoda minden intézménye részt vett "Újbuda Környezettudatos Óvodája 2018" vetélekedőn.

A 2018-2019-es nevelési évben a Sasadi Óvoda Törcsvár Utcai Óvoda telephely intézménye elnyerte az "Örökös Zöld Óvoda" címet. Köszönet érte a pályázatíróknak és az óvoda minden dolgozójának!

Zöld Óvoda Oklevél 

 

   

Autómentes nap - gyalog és kerékpáron

      
    

Almaszüret

   

   

Szüreti mulatság a Tesz-Vesz Óvodában

    

    

A Székhely Óvoda szüreti mulatsággal egybekötve ünnepelte 35. születésnapját. Velünk ünnepelt dr Molnár László alpolgármester úr, Győrffyné Molnár Ilona igazgató asszony, Sass Szilárd és Junghausz Rajmund képviselő urak, a kerületi óvodák vezetői, az óvoda volt vezetői és dolgozói, és a Sasadi Óvoda két telephelyének képviselői.


      

A Törcsvár Utcai Óvoda telephely ismét megszervezte a Bakancsos túrát

    
      

A Mihály napi vásáron jól bevásároltak a gyermekek. Király Nóra alpolgármester asszony is meglátogatta a vásárt, és megajándékozta az új óvodásokat.

 A 2016/2017-es nevelési évben a Sasadi Óvoda minden intézménye részt vett "Újbuda Környezettudatos Óvodája 2017" vetélekedőn. Óvodánk a megtisztelő 3. helyezést érte el a pályázaton.

A 2016 - 2017-es nevelési évben a Sasadi Óvoda Székhely intézménye első alkalommal és a Törcsvár Utcai Óvoda telephely intézménye harmadik alkalommal pályázott a "Zöld Óvoda" cím elnyerésére. Mindkét Óvodánk elnyerte ezt a kitüntető címet. Köszönet érte a pályázatíróknak és az óvoda minden dolgozójának!

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA